Interview med chefredaktør for Suene Universe

1185019x 22. 01. 2017 1 Reader

Hvad er historien om disse sider? Hvordan kom de fra?

Ja. Alt har sin egen historie! Selv dette websted er begyndt sin rejse gennem internettet for en tid siden i marts 2013, som et bedre alternativ til masseemails, jeg sendte til mine venner. For et år siden ville jeg sige et par bogstaveligt talt, men denne liste voksede støt. Efterhånden var der snesevis af e-mail-adresser, og det kom til mig, at det var lettere at skrive en blog, der ville sende et nyhedsbrev i stedet for at forsøge at formatere en e-mail med det mest interessante i den sidste uge. Så nogle gange i begyndelsen af ​​2013 begyndte jeg at sammensætte den første version af Suenee.cz - i dag kendt som Suenee Universe.

I dag, efter næsten 4 år, har webstedet tusindvis af fans på facebook, twitter og over hele verden. Tusindvis af mennesker læser os hver dag og mere! Vi er glade. :)

Og hvordan fik du det, Suene?

Dette er også en mærkelig konsensus af tilsyneladende tilfældige omstændigheder. Jeg kunne ikke lide at læse i grundskolen. De fortalte mig stadig at læse Verneys og / eller Quick Arrows. Det tiltrak mig ikke rigtig meget. Det er en vittighed for mig, at jeg kun har læst Kretka og Sisa Kysela i de næste ti år. Pause startede i begyndelsen af ​​90. de år, hvor udgivelsen af ​​de korte bøger NEJ begyndte. Alle var på et andet emne, men de havde alle en fælles idé: Verdens største mysterier. Jeg har læst nogle af 1998s seneste udgivelser. Jeg drak bogstaveligt det, for pludselig begyndte alt at gøre mening for mig. Pludselig så jeg en slags imaginær blast af frisk luft i den kedelige verden, hvor alting er tydeligt angivet - fordi det er hvad læreren sagde i skolen (historie, natur).

Jeg troede altid, at det var en mærkelig historie, der fortalte os historie. Hvordan kan de vide med den sikkerhed, at det virkelig var?

Meget er også blevet lavet for mig af Mystery Arthur C. Clarks Mysterier og Mysterier, og senere af spillefilmen Erich von Däniken: Fremtidens minder. Jeg så ting, som konventionel videnskab ikke havde nogen forklaring, og hun forsøgte at feje det ind under gulvtæppet som et marginalt problem - noget om, hvad vi ikke taler højt, at genere dig selv.

Jeg kan stadig huske scenen, da en klassekammerat bragte en avisudklip, at nogen så UFO'en. Alle lo af hende, at ingen udlændinge var. Desværre var jeg en af ​​dem på det tidspunkt. Selvom jeg huskede, at jeg slet ikke var sikker på mig selv. Der var stadig det: og hvad hvis det er anderledes?

Fra barndommen har jeg tænkt meget om følelserne og hvad der sker med mig. Selvom jeg ikke havde begreberne til det, har det virkelig påvirket mig i forståelsen af ​​virkeligheden. Så jeg kan sige, at min interesse for alt mystisk og tilsyneladende overnaturlig er kommet ud af min essens for at være.

Meget af det også hjulpet skæbnesvangre møde i gymnasiet med min meget nære ven Almyra. Både i dag overdrivelse sige, at hvis mere end Elektroteknik, det drejede sig om eftermiddagen session, da vi sad i lang tid efter skole og diskutere, hvad vi, der læser bøger i ham eller ikke om den ene eller den anden tænkte. Det var meget stærkt, og vi begge bevægede os åndeligt og intellektuelt. Utvivlsomt måtte der være med os. En højere rente eller magt eller nogle engle (udlændingelovens? :)), fordi kanonerne tider temmelig nysgerrig synkronicitet.

Vi mødes i dag. Hvis der er en mulighed, er vores debatter egentlig kun for de udvalgte - et meget åbent sind og et hjerte at se ting ud over de åbenbare grænser for muligheder. Nogle møder er også åbne for offentligheden: Tæt møder med te. Altid en eller to gange om måneden. Enhver, der allerede føler sig konfronteret med en anden virkelighed, kan komme.

Selvfølgelig er vores to-medlems team (Sueneé - Almyr) vokset til at omfatte andre venner, der er blevet medskabere af dette websted. Så hvis du undrer dig over hvem der ligger bag gardinet, kan du sidde med os med te. :)

Du oversatte de få hundrede af de første artikler selv. Hvordan har du engelsk?

Dette er en sjov ting. (Det kommer i hvert fald til mig med tiden.) I grundskolen lærte jeg fra anden grad på tysk. Jeg forsøgte at gå til den engelske ring for en halv, men jeg forstod det slet ikke. Tungen kom til mig lidt underlig. Tysk har meget lignende logik til grammatik som tjekkisk, så takket være det lærte jeg ganske god tysk. Engelsk har bestået mig helt.

For industriister forsøgte vi nogle gange at gå til private engelske klasser på Almyra, men det var de første lektioner for begyndere.

Jeg skal skære den af. Engelsk Jeg lærte kun ved desperat at vide, hvad der tales om og skrevet på udenlandske hjemmesider om Exopolitik a alternativ historie. Jeg begyndte at oversætte ved hjælp af ordbøger. Jeg forsøgte at oversætte fra wiretapping. Det var svært, men det betalte sig. Så selv de første artikler på nettet er oversat af mig. I dag er indholdet hovedsageligt oversat af andre proffer. :)

Som de siger: Nouzi lærte Dalibor larven. Hun lærte mig engelsk. Men fordi jeg bare er sympatisk for dem, der ikke har darnheden at lære engelsk, russisk, tysk og så videre, skriver vi dette fantastiske websted.

Forresten har jeg glemt den komplette tyske. Hvilket er nok den største vittighed for mig, at om 8 års undervisning har jeg virkelig meget lidt. Jeg ville ikke oversætte denne artikel. :)

Hvad planlægger du fremtiden?

Det forekommer indlysende, at folk (herunder mig) er sultne for oplysninger om historie, som du ikke finder i skolebøger. Du skal søge i arkiver eller læse udenlandske hjemmesider på fremmedsprog. Tjekkisk og Slovakisk er bestemt et vidunderligt sprog. Kun i dette tilfælde er det et lille handicap. Vi er i et mindretal, så desværre savner vi en masse oplysninger. Derfor er der dette websted, der forsøger at være en imaginær bro mellem, hvad der sker i og omkring os på mange niveauer.

Vi vil helt sikkert udvide de temaer, der kunne interessere læseren eller tiltrække mere opmærksomhed til folk, der ikke ved om de ting, vi skriver om eller bare har den idé - hvad jeg havde i min barndom

Vi vil helt sikkert have brug for at udvide vores team til en anden stor samarbejdspartnerehvem vil hjælpe dig med at oprette indholdet på webstedet: oversættere, redaktører, nyhedsbreve, grafik. Der er meget arbejde foran os!

Vi vil gerne holde styr på aktuelle udviklinger i udlandet. Skrive om hvad der sker nu - hvad der tales om og diskuteres på forskellige konferencer rundt om i verden.

Mange ting påvirker stadig penge. Der er stadig nogle ting, vi ikke kan undvære dem. Meget afhænger af finansielle donationer fra vores læserehvem vil bidrage til gennemsigtig konto. Kvalitetsarbejde kræver kvalitetsvurdering, så jo flere finansielle donationer kommer, jo hurtigere kan vi bringe kvalitetsindhold. Og omvendt kan vi helt sikkert håbe, at kvalitetsindhold tiltrækker andre læsere. Det er forbundet.

Hvad med at bruge annoncen som en kilde til finansiering?

Det er også en mulighed. Vi vil gerne undgå den første-i-en-reklame, når et reklameslogo eller et banner blinker fra hvert hjørne. De i IT, der er mere erfarne, vil så tage nogle Ad Block og det er bare ingen brug. Vi ønsker at tilbyde reklameplads til sponsorer og annoncørerder bringer tematisk værdifulde indhold. Det er trods alt dig, der nu læser mine ord. Bare lidt, og det vil gøre en enorm vortex af begivenheder - effekten af ​​sommerfuglvinger. :)

Hvad ser læserne frem til i de kommende uger?

I begyndelsen Februar 2017 Vi planlægger at genopbygge webstedets struktur, så artiklerne er bedre opdelt i tematiske kategorier. Vi mener, at det vil give læsere bedre adgang til ældre artikler, som de fortjener deres opmærksomhed med tiden. Vi planlægger at ændre hjemmesidenes design for bedre at få adgang til interessant indhold. I dag er der mere end 1100 artikler i databasen, og noget nyt er udgivet hver dag. Vi ønsker at give vores læsere en bedre chance for at lære dem at kende.

Vi planlægger at gennemføre dette år det første årlige møde af fans af dette websted. En sådan mini-festival i Prag, hvor vi ville præsentere det mest interessante, hvad der sker. Lad os se, hvordan tingene vil udvikle sig. Måske kan vi få en udenlandsk gæst.

Lad os ikke blive overrasket!

Vil du gerne deltage i Suene Universe fans festival (festival) weekend i Prag?

Se Resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Lignende artikler

En kommentar til "Interview med chefredaktør for Suene Universe"

  • Tino siger:

    Dette viser, at folk ønsker at kende sandheden er knyttet til den nye Vandbærerens tidsalder relateret forbindelse, der er ved at ændre bevidsthed, og for endnu flere mennesker til sidst Kom godt i gang til at tænke og til at søge sandheden og er en god kilde Figu og Billy Maier og hans kontakter fra Plejaren .Der alle kan finde svar på spørgsmål om liv og udvikling af bevidsthed.

Giv en kommentar