Sov nøgne: syv fordele til dit helbred

79855x 06. 07. 2017 1 Reader

For mange år siden kunne jeg ikke forestille mig, jeg sov. Jeg følte mig bedre i de åndbare tøj, der dækkede hele min krop. I løbet af de sidste par år har min livsstil ændret sig dramatisk. Jeg begyndte at være mere bevidst om mig selv og jeg var mere afstemt til min krop. Jeg begyndte at føle min krop kæmper ved at blive i stramme undertøj, jeans, bras, trusser, støvler, bånd og så videre.

Når jeg besluttede at tage alt ud til hele natten (i hvert fald for natten :-)) og siden da har jeg aldrig haft noget mere at sove på. Jeg fandt sovende nøgne for mig utrolig befriende. Det har mange (nyttige) vidunderlige fordele for min krop og min bevidsthed.

Der er også videnskabelige undersøgelser, at de, der foretrækker at dække mest foldere, er sundere end dem, der foretrækker modetrends i dressing. Jeg har flere grunde til, at dette er sådan:

Nyd din krop

Jeg ved, at mange af jer, der bare læser denne artikel, er vant til at dække deres krop og alt på den. Jeg ved, fordi jeg gjorde det lige så meget som du gjorde. Når vi ikke ser vores egen krop og udsætter den for andre, behøver vi ikke at konfrontere de følelser der er forbundet med det, gør vi? Dette er helt sandt og i det lange løb meget forræderisk. Vi holder op med at føle og opleve følelser og behov i vores krop. Vores tøj korroderer derfor vores sanser.

Bevidst nøgenhed er et af de ting, der hjælper med at helbrede negative holdninger til vores krop. Hele din krop vil trække vejret og frigøre dig fra fordomme. I starten kan det være ubehageligt og ubehageligt, men efter et stykke tid bliver det helt naturligt. Din følsomhed og sensualitet vil pludselig udvides igen. Du vil føle som om 5 har tilføjet mere til dine grundlæggende sanser.

Nyd en bedre søvn

Spar bekymre sig om vask og skiftetøj i pyjamas, hvor du ryster deres ben, du snøre taljen er også trukket bukserne (herrer) eller alt for smalle over brystet. Om natten du annullerer ubehagelige eller downloadede knapper og krave ved halsen. Disse er alle ting, der kan distrahere dig fra at sove.

Færre tøj betyder mindre sandsynlighed for overophedning. Din krop har brug for at reducere kropstemperaturen til en dyb søvn op til 0,5 ° C. Tøj og endog den tykkere dyne øger sandsynligheden for, at din krop vil blive forvirret. Han vil forsøge at afkøle dig inde og du bliver varm på overfladen af ​​din hud. Din krop har brug for at trække vejret og slappe af.

Og tro at god søvn er grundlaget for at vågne op og fylde din energi. Det vil give dig mange positive energier og selvtillid til at fortsætte med at arbejde i dette liv i denne verden.

Din vagina og din pik vil elske det

Naken søvn giver din krop mulighed for at trække vejret og lufte nogle vigtige dele af kroppen. For kvinder er den overophedede vagina en gær og bakteriel inkubator. Ved at frigøre din vagina for at trække vejret frit, kan du nemt slippe af med vaginale infektioner. I denne sammenhæng vil jeg også anbefale at overveje: Kvinder smider dine trusser! Sex er ikke den eneste grund til at tage dem af.

For mænd reducerer mindre tøj kropstemperaturen, hvilket hjælper den naturlige dannelse af sædceller. Dette kan være nyttigt, hvis nogen har mistet dig af dem du har lidt. Jeg anbefaler at fjerne Koule fra stramme bukser og tage dem lejlighedsvis til luft - måske til en naturiststrand: Naturlig nøgenhed lokker krop og sjæl.

Nyd mere sex. Det er fantastisk!

Videnskabelige statistisk undersøgelse bekræftede, at stikprøven af ​​mennesker 1000 57% af dem, der er i et forhold og sove nøgen, har en meget lykkeligere forhold end dem, der sover i deres pyjamas og natkjoler. Det er en naturlig konsekvens af, at det er meget mere naturlig og behagelig at være i fysisk kontakt med din ægtefælle / samlever krop til krop end gennem noget tøj. Hertil kommer, at hvis du er begge nøgne, meget mere nemmere og det tilskynder de spil, der spilles natten under dynen eller uden. Personligt elsker jeg - Jeg elsker - jeg elsker at føle din nøgne hud på den nøgne krop af sin partner - overnatte i et bud omfavnelse.

Det kan spare dig selv fra hjerteproblemer

Par, der sover sammen nøgne, kan beskytte deres hjerter, ikke kun i det romantiske koncept. Lidt kropskontakt til kroppen udløser den naturlige dannelse af oxytocin (kærlighedshormonet), der reducerer stress, angst, blodtryk og styrker immunsystemet. Dette forbedrer hjerteets helbred og hele blodcirkulationen.

Oxytocin er på sit højeste niveau efter orgasmens klimaks, så det er helt sikkert godt at støtte hinanden og være glad sammen, selvom du ikke har sex sammen.

Din krop vil se sexet ud!

Under dyb søvn er der mange regenerative processer i kroppen, herunder hormonproduktion, som også påvirker din vægt. Personer, der sover ved optimal temperatur uden tøj giver mindre stresshormoner. Disse er direkte proportional med fedtopbevaring i din krop.

Hvis du bærer sovende tøj, har din krop tendens til at overophedes på overfladen og dramatisk køligt inde. Dette skaber stress stress, der producerer hormonet kortisol. Det samme hormon hjælper med at opbevare fedt. Bestemt færre tøj, mindre cortisol = en glad og sund krop.

Naturlig nøgenhed gør dig smuk

Stabil kropstemperatur hjælper dig med at skabe det optimale melatoninniveau, som siges at være et anti-aging hormon. Dette vil føje til dit hårs skønhed, glat og følsom hud. Det er et godt forsvar mod rynker.

Hvis der ud du lader din krop ånde frit uden uden tøj indpakket det med kunstige fibre mættet med syntetiske farvestoffer, vil din krop endelig være i stand til frit at udskille forureninger og gennem huden, som lettere kan komme sig.

Det er ligegyldigt, om du sover alene eller med din partner - prøv at smide alle barrierer og lade din krop leve frit. Du vil sove bedre, du vil blive smukere, du vil føle dig bedre og helt sikkert vokse din seksuelle sensualitet ... <3

Hvordan behersker du din egen nøgenhed?

Se Resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Lignende artikler

7 kommentarer til "Sov nøgne: syv fordele til dit helbred"

 • Omro siger:

  Når en mand opvarmer "ungdom", er det fint, men med aldringsprocessen at have kedelige og smertefulde skuldre - ikke meget. For mig, en sovepose, ellers intet. Jeg har sovet i årevis, og jeg har det fint.

  • Sueneé siger:

   På hårde og smertefulde skuldre anbefaler jeg dig Behandler dig Edity. Han skriver for os artikler om Edgar Cayce. Hun har hjulpet mig mange gange og mange af mine bekendte og kære med både fysisk og psykisk smerte.

   Annonce T-shirts: Undersøgelsen beskriver i hvert fald ikke alle kombinationer. Sovende skjorte minder mig om historien om dronningens scooter: Hun kom påklædt - klædt. Din penis er befriet, men dit (åndelige) hjerte er bundet. Måske spørger jeg, hvor din indre ild går tabt? Hvad vejer dine skuldre, hvad i livet, Omorro, bærer du anden, og hvad tager Standa kraften i en klar stemme og åbent hjerte? :)

   Jeg holder fast ved dig Basu og jeg indrømmer at lejlighedsvis i den koldeste kulde (vinter) tager jeg en brise og en sovepose eller en sweater. Men det er meget usædvanligt. I dag er der tropisk varme. Jeg sov natten ikke blot nøgen, men faktisk udsat for følsomme nyrer. Disse siges at afspejle partnerforhold. Noget ved det ...;)

   Personligt kommer det til mig ved at skubbe knuden til planet for noget skjult og socialt uacceptabelt vi har afbrudt en af ​​de flere 360 sanser, som vi kan opfatte verden. Vi gemmer ikke kun vores kroppe, men også hvordan vi virkelig er. (Lad os forlade de praktiske årsager bag ...))

 • Standa Standa siger:

  Der er mange valgmuligheder i afstemningen. Jeg skal sove i en kort skjorte. Når jeg sover helt nøgen, er jeg kold på mit bryst og nakke. Er det nøgenhed eller ej?

  Og derhjemme går jeg let klædt. Årsagen er ikke, at nogen ville se mig, men at vores dyr er legende. At få en pakke på nogle steder er ikke en god ting. På trods af kattens klobeklædning, der hopper på mit skød, når jeg sidder, går jeg normalt ikke igennem.

 • Martin Horus Martin Horus siger:

  Samtykke til det fulde ... hvad med oppositionen?

Giv en kommentar