Lad os vokse vores kvindelighed

15468x 17. 06. 2020 1 Reader

For hver kvinde er succes noget andet. Nogle af os foretrækker vores udseende, andre hjælper og plejer andre, og nogen anser succes for at have en fantastisk karriere. Det er nok for nogen at være en god mor, andre foretrækker forretningssucces. Hver kvinde er anderledes. I alle tilfælde er det imidlertid vigtigt, at vi forbliver os selv - kvinder med alle trimmingerne. Kort sagt, vokse din kvindelighed. Det er vigtigt at finde vej til dig selv.

Elsk dig selv. Sund selvværd er et positivt forhold til sig selv. Tillid er forbundet med tillid stoler på deres egen værdi, tillid til ens egen evne. Samtidig accepterer den sine egne mangler. Det bedste du kan gøre for dit held er lær at være glad. At være lige bliver først i hjertet.

Principper for selvværd og sund selvværd

Selvværd er et positivt forhold mellem mennesket og sig selv. Det handler ikke om at nægte virkelighed, overdreven selvkritik, selvtillid, eller forsøge at overbevise mig om, at jeg er fejlfri og perfekt. Tværtimod handler det om at acceptere dig selv, selv med sine ufuldkommenheder. Men det er derfor, at elske dig selv og have respekt for dig selv. Ingen er perfekt.

Det er vigtigt at bemærke:

1 Jeg er ejer af mit liv. Jeg er ikke her for at opfylde andres ønsker. Jeg behøver ikke at leve som forventet af andre. Jeg er, jeg har mine følelser, holdninger, oplevelser og kvaliteter. Jeg skammer mig ikke over dem. Jeg kan forsvare dem mod andre. Jeg har ikke noget imod at blive gift med alle.

2 Jeg tilhører ikke nogen, bare for mig selv. Jeg er ikke middel til andres ender. Jeg er en del af min familie, det menneskelige samfund, festvenner, men jeg er et unikt menneske.

3) Jeg har mine tanker, følelser, holdninger og værdierat jeg respekterer. Jeg har intet problem med at præsentere dem, men jeg tvinge dem ikke. Ligeledes ønsker jeg ikke at tvinge tankers, følelser, holdninger og værdier fra andre.

4) Ja, folk kan opføre sig uforskammet og uden respekt. Men det fortæller dem om dem, ikke om mig.

5) Jeg er ikke et offer. Jeg har ikke til hensigt at ofre for andre, og jeg ønsker ikke, at andre skal ofre for mig.

6) Jeg er ansvarlig for mit liv. Jeg er opmærksom på mine hensigter, tanker, holdninger, overbevisninger og værdier. Jeg tænker på mine handlinger. Jeg indser mine handlinger. Jeg føler mine følelser.

7) Jeg respekterer mig selv. Jeg ved, jeg har min værdi ligesom ethvert menneske. Jeg har selvrespekt. Og det er sjældnere end nogen kortfristet belønning for hendes forræderi. Jeg lytter hovedsagelig til mig selv. Jeg følger mine følelser og intuition. Jeg forsvarer mine tanker fra andre. Jeg er villig til at lytte til andre, jeg respekterer deres følelser, tanker og meninger, men det betyder ikke, at jeg er enig med dem.

Hvordan være lykkelig

Hvis du er den type kvinde, der anser moderskab og børnepasning til at være hendes livsrolle, er det vigtigt at følge enkle principper, der ikke kun vil gavne dig, men også børn og partnere, lære ikke at sætte andre først. Hvis du vil have noget på lang sigt, skal du tale med din partner om det eller få det i familien. Være interesseret i din mand Det sker ofte, at vi holder op med at tænke på os selv, ikke kun for os selv, men også for vores modstykke. Forhindre problemer i et langsigtet partnerskab og være interesseret i din mand, gør ham glad og lejlighedsvis rose ham.

Den sidste vigtige ting er at passe på dig selv. Gør dig selv en kvinde med alle trimmings. Vi har hver en gnist, der skal tages hånd om, så den ikke brænder ud. Tænk over, hvordan du vil føle dig bedst, finde en hobby, motion eller et nyt kursus. Pas på dit udseende og sjæl.

Vil du bygge en lovende karriere? Virksomheden kræver meget tid og sværere adfærd. Mange succesrige kvinder er i dag i miljøet af ledere og andre succesfulde mænd. Vi lærer ofte at handle "hårdt" og stå ved. Hvis du laver forretning, er du nok den samme. Men hvordan, efter lang tid, at bevare din kvindelighed og ikke miste din natur? Hvis manuel energi råder over din normale dag, skal du supplere den med kvindelig energi resten af ​​dagen. Klæd dig feminin, men passe primært på din kvindelige sjæl. Lad din underbevidsthed tale og finde ud af, hvad du behøver for at være et subtilt væsen igen. Pas på din partner, dine børn, tag din tid sammen. Gå til en massage eller en gruppe kvinder. Find litteratur, der vil bevæge dig frem, gøre en romantisk overraskelse og ikke være bange for at være en rigtig sårbar kvinde.

Når du behandler dig selv, udstråler du ubevidst din succes i dine omgivelser.

Sådan elsker du din krop

Det vigtigste, du skal gøre, er at føle sig godt i din krop. Mange af os er ligeglade med ham. Vi er overspisning, vi bevæger os ikke. Vi skal indse, at vores krop skal være sund. Først da vil vi føle os gode og glade.

Mange af os kan ikke lide at se på vores kroppe. Når han ser i spejlet, ser han straks en liste over mangler. Men det handler ikke om at have en perfekt krop, det handler om at lære at elske din krop. Vores krop er afgørende for enhver del af livet, vi har brug for det på arbejdspladsen, studere, rejse børn, forlade. Derfor bør vi være mere opmærksomme på, at vi har det og tager mere af det. Om ernæring, massage, motion eller velfortjent hvile.

Hvordan man har justerede følelser

Den måde, vi tænker på ting, vi føler om dem, er rodfæstet dybt i os. Derfor skal vi være meget forsigtige over forholdet vi har til ting og mennesker omkring os, og hvordan de påvirker vores krop. Mange af os har sundhedsproblemer, og hvis ændring af kost, miljø eller arbejde ikke hjælper, er vores personlige blokke inde i os ofte skyldige.

Det er selvfølgelig for kvinder at tage sig af alle andre før og for at flytte deres egne behov yderligere. Men det er nødvendigt at stoppe et øjeblik og tænke over, hvad der vejer på os, bekymre sig om, hvad vi ikke har kunnet klare, og det er endnu ikke helt bag os. Vi ved ofte, men det er for svært at komme ind i en sådan ubehagelig følelse, et problem inde i os, og at røre det op igen. Men den enklere måde er det ikke. Det er nødvendigt at håndtere disse følelser en gang for alle.

Vigtigt råd i slutningen

Mange kvinder overvejer at bruge for sig selv ubrugelig og oprørende. Tag din tid mindst en gang om måneden og gå til en massage eller kosmetik. Det er vigtigt at være glad og tænke på dig selv.

Tips fra Sueneé Universe-e-shop

Gavekort: Massagebehandlinger med redigeringstilladelse

Rediger Silent tilbud i Radotina (Prag) terapeutisk behandling af din krop ved hjælp af metoden bevidst berøring.

Gavekort: Massagebehandlinger med redigeringstilladelse

Brigitte Hamann: 50 sundeste superfoods - Vi kan køre til helbred

50 superfoodsder indeholder usædvanlige mængder vitaminer, enzymet, aminosyrer, mineraler a antioxidanter og på samme tid for hver af dem finder du information om terapeutiske effekter og forbrugsmetoder.

Brigitte Hamann: 50 sundeste superfoods - Vi kan køre til helbred

Lignende artikler

Giv en kommentar