Rejse til Bali (3.): Ved hånden

5275x 06. 01. 2019 1 Reader

Vi forlader lufthavnen i Dubai. Det er 09: 00 lokal tid morgen. Vi venter på en otte timers flyvning på øen Bali, hvor vi skal lande på 22: 00. Hvor lidt er det nok at rejse gennem tiden ... :)

Po Dubá gåtur vi gik tilbage til lufthavnen. Der var stadig et par timer tilbage til vi forlod, så vi ledte efter et sted, hvor vi kunne hvile og muligvis skrive. Jeg sov endelig i omkring en time. Det var meget svært - jo mere tog jeg de sidste antibiotika. Det var for første gang mere end fire år siden, da jeg besluttede at ty til pulver, fordi smerten i min hals fangede mig lige før afrejse. Nogle gange kan jeg lide at arbejde med urtemedier og helbredende krystaller, men nu var der så lidt tid. Jeg regnede næsten ud, om universet forsøger mig ... hvis jeg virkelig vil stort spring. Den første bølge af søvnløshed og den indre kold af træthed kom. Irriteringen passerede mig efter morgenen grøn te med baguette :) Det var mere munter.

Vi flyver med Boeing BA777-300 fra Emirates. Flyet er smukt, det kan ikke evalueres mod FLYDubai. Et ord fantastisk! Vi anbefaler - flere gange blev vi overraskede - af både stewardesses og stewards stemning, et stort fodbold og et stort udvalg af film og anden underholdning. Det var rigtig dejligt og dejligt, da du tror, ​​at vi tilbragte otte timer på flyet. De plejet meget godt for os. Under flyvningen fik vi to rigtige vegetarretter. Gratis drikkevarer af enhver art var tilgængelige for det - alt i billetpris.

At være smuk og faktisk indse, at du pludselig er bag ækvator. Du flyver rundt fantastiske steder, du kun kender fra tv, og det rejser pludselig dit hjerte. Kuala Lumpur, Jakarta, Singapore, Sumatra og Java på flyets kort smiler på afstand fra dig i Hong Kong. Følelsen af ​​at du har alle de ekstra ting i din hånd ... Alle disse steder har én ting til fælles, og det er vand. Kraften, der glatter hver dag med dets stød på fastlandet og skaber formen på hver smuk del af vores planet. Jeg er interesseret i kortet og løbet af flyvningen.

Vi landede med en lille forsinkelse, fordi intense regner og storme over øerne. Vi er mere bifaldt og tak! Det er nat.

En monkey king byder os velkommen i lufthavnshallen med indskriften: "Velkommen til Bali" (Velkommen til Bali). Jeg føler straks, hvordan energien på denne ø berørte min sjæl. Jeg møder venlige smilende ansigter. Det er en helt anden verden igen end i vores land eller i Dubai.

Der er en lang kø i check-in hallen. Mine kolleger rejsende venter på en time til bagage. Vi skal stadig arrangere et turistvisum til 30-dagene ved indvandringsafdelingen og gå gennem en afgangskontrol igen. Selvom der er 22: 00, kan jeg ikke se dig i krybbe indtil efter midnat.

Pludselig kommer en stor glæde. Hun er millionær !!! Jeg ændrer euroen på rupien (IRD), og jeg har pludselig millioner i mine pengesedler, som jeg ikke engang kan regne med! Det er en mærkelig følelse. Jeg føler min psyke bevæge sig ... hvordan jeg tænker på mit eget sæt værdier. Jeg føler mig lidt usikker, fordi det er nyt for mig. Det er kun langsomt, der er tilfældigt for mig han stod let op og gik lidt, noget vil være;). Kurset er 1 CZK = 632 IRD, og ​​priserne på ting og tjenester er de samme. Jeg glæder mig til at opdage denne specielle verden ...

På lufthavnen vælger vi en taxa efter følelsen. Vi er alle meget trætte, så selv om vi alle er instrueret om, at priserne skal forhandles her, er vi sjældent enige om 10 USD. Vi kører til Bakun Beach Resort, som vi valgte for den første nat. Hotellet er omgivet af grønne områder og har sin egen swimmingpool. Lige over gaden er et stort stormagasin. Værelset er meget luksuriøst - på stjernen med stjernen.

På værelset har jeg stadig en hurtig WIFI til at sende dig de første få billeder fra landingen. Det handler om 03: 00 om natten. (Forskellen mellem Prag er 7 timer, så 20: 00.)

Lad os gå fra YT Greentara mantra og vi planlægger planen for morgendagen. Vi ønsker at ansætte en personlig guide til at hjælpe os med at få det, hvor vi har brug for det. Vi finder ud af, at vi netop ankom i weekenden, når årets vigtigste fester er på øen. Det er en lokal tradition, som de fleste turister ikke kan, men vi kan arrangere en særlig indgang ...

Dette er hvad jeg siger til dig i dag med ordene fra en af ​​de balinesiske munke: Hold dine øjne vidt åbne, så du kan se skønheden i planeten, dit hjem skal have et åbent hjerte og et bredt sind. Så vil der være mirakler i din virkelighed, i modsætning til enhver kitsch.

Du kan se frem til at fortælle en virkelig mystisk oplevelse af det lokale ritual. Jeg kæmper lidt med internetforbindelse. Jeg får et lokalt SIM-kort og forsøger at være mere online. Jeg vil gerne registrere mig i live-udsendelseså hurtigt som muligt. Der er så meget, jeg vil vise dig og sige ... og jeg er kun her den første dag! Jeg kommer tilbage til dig så hurtigt som muligt. :)

[05.01.2019 @ 03: 00 Bali]

Opdateret: 24.03.2019, 21: 20

Rejse til Bali

Flere dele fra serien

Giv en kommentar